OVER ONS

Mijn naam is Lysanne en ik heb al jaren lang alleen maar gietijzer in huis. Waarom? Omdat wij geloven in pannen zonder chemische lagen.

Gietijzer is 100% natuurlijk. De anti- aanbaklaag wordt gecreëerd door het inbranden van olie. Onbewust krijgen wij namelijk stoffen binnen via de anti-aanbaklaag van reguliere pannen, die schadelijk zijn voor onze gezondheid. Gewoon niet oké.. ik heb een gezin met 2 kinderen en wil niet dat de toekomstige generatie hier mee opgroeit.

Het is mijn missie om dit te veranderen.

Misschien denk je, ach, dit zal wel mee vallen. Nou, dat valt dus niet mee...  bekijk de aflevering van 16 juni 2022 van de Keuringsdienst van Waarde eens over pannen!!

Of de documentaire: Dark Waters. Bekijk de trailer hier: (583) DARK WATERS | Official Trailer | In Theaters November 22 - YouTube

Dit zegt genoeg... 

Sinds de start van ons bedrijf hebben we al meer dan 2000 klanten blij gemaakt en zijn wij de #1 op het grootste online platform in Nederland.

Koock Amsterdam is een Nederlands bedrijf opgericht in 2019.

Mijn man Eric is een echte kookliefhebber en kookt het liefst op open vuur in zijn eigen pizza-oven! Onze Koock Amsterdam pannen zijn gelukkig geschikt voor alle warmtebronnen ( zowel gas, inductie, open vuur en de BBQ). Zo maken we samen makkelijke en heerlijke gerechten op elke warmtebron!

 

We zijn continue bezig om ons assortiment verder te optimaliseren en uit te breiden. Dus heb je een goede tip of wil je gewoon iets aan ons kwijt dan kan je ons altijd mailen op: info@koockamsterdam.nl. Alle feedback is welkom. 

Heel veel kookplezier!

Team Koock Amsterdam